Medveten närvaro, filminspelning och Dalälven

Nu har vi under två dagar spelat in en utbildningsfilm i mindfulness. Vi valde den miljö där jag känner mig mest mindful, nämligen på vårt landställe vid Dalälven. Här lät vi det dalsländska landskapet och traditionen möta en uråldrig zenbuddistisk lära för att skapa moderna verktyg för den stressade nutidsmänniskan.

buddha

Nu börjar vi känna oss färdiga med inspelningen och är rätt trötta. Vädret har varit fantastiskt, våren är här på allvar och gör mig lätt och ljus i sinnet.

vårMen det är så skönt att vara kreativ! Och samtidigt få uppfylla en dröm om att göra mindfulness mer lättillgänglig för alla och skapa enkla verktyg som vem som helst kan föra in i sin vardag. Snart kommer även du kunna ta del av min mindfulnesskola och genom enkla vardagsknep bli mer avslappnad, mer medveten, mindre stressad. Håll utkik!

inspelningÖnskar dig en fin kväll.

mossa

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *