Hemma efter ett LCHF-äventyr på havet

Jag vill bara skriva några rader till dig du fina bloggläsare. Lite trött och omtumlad har jag jag kommit hem från årets LCHF-kryssning där jag mött flera av mina läsare, fått njuta av nya och gamla vänners närvaro och upplevt både fest och djup kunskap. LCHF-kryssningen är en mötesplats en gång om året för alla som vill träffa vänner och ta del av kunskap kring mat och hälsa. Detta år fick vi ta del av talare som bland annat Andreas ”Kostdoktorn” Eefneldt och Ann Fernholm (Ett sötare blod).

2014-04-06 11.10.42

Dessutom hade jag förmånen att bli inbjuden av de här härliga tjejerna, Anna Hallén, Åse ”56 kilo” Fredriksson Falkman och Gunilla Garro – det underbara gänget som vi ska åka till Barcelona på Hälsoresa med i höst. Vi fick möjlighet att prata ihop oss och fundera kring hur vi ska skapa den bästa hälsoupplevelsen för er. TjejernaMen framför allt fick jag bara skratta, lyssna med hjärtat och uppleva värme från människor som berör.

Och några till rader. Jag mötte en ny vän. My som skriver på lchfingenjören.se höll en otroligt inspirerande föreläsning om sin vikt- och livsresa – hur hon har gått ned 79 kilo! Tårar och skratt när My beskriver hur Mia Törnblom, Maria Helander och LCHF har hjälpt henne på vägen. Underbar tjej, som vi garanterat kommer att se mer av!

my

Och du vet väl om att du kan följa mig på Instagram – helandermaria.

Tack alla ni som kom fram och hälsade under kryssningen. Det känns underbart att få träffa er i verkligheten.

Tack för att du följer min blogg.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

1 kommentar till “Hemma efter ett LCHF-äventyr på havet

  1. Det var jättekul att få träffa dig och ser fram emot höstens resa när vi ses igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *