Avskedsfest, nattsudd och skrivarverkstad.

Nu landar jag framför min dator igen. Jag har haft en superrolig helg och den har varit rätt intensiv. Egentligen skulle jag sitta på ett tåg just nu på väg till Mjölby, eftersom jag har blivit bjuden till Helhetshälsa på en heldag i deras fabrik. Det hade varit mycket intressant att få ta del av deras tillverkning och lyssna på intressanta föredrag, men jag beslutade i förra veckan att jag varken skulle orka eller hinna. Jag tycker verkligen om Helhetshälsas produkter, men jag har massor med skrivjobb som jag behöver få gjort idag, därför fick jag stå över denna gång. Förhoppningsvis kommer tillfället tillbaka.

I helgen har jag varit på en snabb visit till Ängelholm för att gå på Anna Halléns avskedsfest. Anna kommer nämligen att uppfylla en av sina drömmar och åka till Costa Rica över sommaren. Hon blir borta i två hela månader, så jag kommer nog inte få möjlighet att träffa henne igen förrän i höst. Så för mig var det viktigt att åka på den här festen och hinna träffa henne ordentligt. Jag hoppade på tåget kl 8.00 i lördags och kom fram strax efter lunch. Där hämtade Anna mig till sitt fantastiska lilla hus. Efter några timmar började det ramla in trevliga människor och bordet fylldes av härliga godsaker som folk hade tagit med sig.

2014-05-17 19.08.51

 

Jag tycker Anna är modig som ensam åker till Sydamerika och kommer att stanna där i två hela månader för att lära sig spanska. Jag hoppas att jag får långa och spännande brev ifrån henne om hennes äventyr.
2014-05-17 16.58.09

Festen blev i alla fall galet rolig och jag glömde att sätta på blixten på min kamera, så de flesta bilderna blev så här suddiga. 😉

2014-05-18 00.18.57

När jag går på partaj, brukar jag sträva efter att inte dricka någon alkohol senare än tolv och är jag uppe och nattsuddar senare så blir det vatten. Därför vaknade jag pigg som en lärka klockan sju dagen efter, medan resten av huset sov gott i några timmar till.
2014-05-18 08.14.32

Idag har jag då lyxen att ha en hel skrivdag. Nu ska jag dricka mitt kaffe, sträcka ut mig i några yogaövningar och därefter kommer jag att parkera mig i soffan med datorn i knät och knåpa ihop några kapitel till förhoppningsvis en kommande självhjälpsbok. Det är så kul och jag känner mig bubblig av iver och glädje att få ned tankarna jag har kring denna idé. I vilket fall och vilken form det än blir kommer du självklart att få ta del av mina tankar så småningom. Om du vill.

2014-05-19 07.13.25Så här ser jag ut en skrivardag i top och munkjacka från Keepitup och yogabyxor från Soc. Mysigt.

Du vet väl om att du kan följa mig på Instagram? Där får du både en personlig inblick i mitt liv och inspiration. @helandermaria

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *