Midsommar och när saker inte blir som man har tänkt

Jag tog några dagar ledigt. Från blogg. Från sociala medier. Från jobb. Sov, tittade på film och vandrade i skogen. Det var mycket skönt.

1403550452933

Den här midsommaren blev inte alls som vi hade tänkt oss. Vi har en liten tradition att vandra i skogen på midsommar. Att släppa allt som har med kalas och förväntningar att göra, hänga på oss ryggsäckar, ta med oss vovven och vandra någon led. Sen hittar vi en tältplats, kokar färskpotatis på ett gasolkök och bara njuter av fågelkvitter och lugn. Denna midsommar blev lite annorlunda eftersom min sambo fick ryggskott samma dag och knappt kunde röra sig på grund av smärtan. Och även om solen sken från en klar himmel emellanåt denna dag, så kunde vi inte använda vår altan eftersom den för närvarande är en byggarbetsplats.

1403587616525Luften gick ur mig och jag landade i soffan. Men troligen var det precis vad jag behövde just då, för jag sov, vilade och slöade rätt mycket hela helgen. På lördagen kom även lusten till mig att skriva en ny berättelse. Trevande kom orden tillbaka och plötsligt hade jag skrivit två kapitel. Vilken glädje!

På söndagen tog sig mina vänner hem till oss och drog ut mig på en långpromenad, vilket var underbart. Då fick jag förmånen att umgås med deras lilla goa tjej Grace och samtidigt få lite socialt utbyte.

1403587724024

Igår arbetade jag en riktigt intensiv och lång dag. Det var min sista arbetsdag på ett projekt som har varat från april i år, Ett galet, utmanande och annorlunda projekt, som nog tillhör det mest roliga jag har gjort. Mej oj, vad det har tagit av min energi. Nu är det över. Resultatet kommer jag kunna berätta om nästa vår.

Fyra dagar kvar nu innan semestern. Och under fyra kvällar går jag även en kvällskurs i medicinsk yoga. Underbart. Nu är jag tillbaka på bloggen. Nu kör vi vidare med MBJ-projektet. Ni fick inte veckans yogaövning igår, men den kommer. Fortsätt att utforska yogan med de rörelserna ni har.

 

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *