Dags att göra upp med vikten, tankespöken och självkänslan – en gång för alla

Jag har skickat iväg över 30 stycken Helhetsmetoden, den boken Cathrine Schück och jag skrev för att hjälpa kvinnor och män att sluta banta en gång för alla. Boken som hjälper oss att ta itu med våra ätstörda beteenden och steg för steg hitta tillbaka till ett helare liv. Och varje gång jag signerar ännu ett ex så ler hela mitt hjärta, därför att ännu en kvinna eller man får möjligheten att bli lite snällare mot sig själv och sin kropp.

Jag har inte hållit i kurser i vikt och KBT på några år nu, utan har istället arbetat enskilt med klienter. Men det är många som har frågat mig om jag inte ska ha fler kurser snart och därför har jag bestämt att starta två kurser via nätet i höst. Tack vare Anna Halléns utbildningsplattform kan du befinna dig var som helst i världen och ändå delta på mitt webbinarium.

Mitt Bästa Jag – projektet 8 veckor
Glöm allt annat du har lärt dig kring hur du når dina mål med kost, hälsa och träning. Det du har gjort tidigare har inte fungerat och det beror helt enkelt på att du inte har rätta verktygen i hur du sätter mål och håller det du har lovat dig själv. Om du ska lyckas skapa nya hållbara vanor behöver du motivation, medkänsla med dig själv och möjliga mål. Du behöver inte disciplin, någon ny diet eller hårda regler. Låt mig guida dig till att Nå Ditt Bästa jag under 8 veckor i höst.

Du kommer att lära dig om hur du stärker sin motivation, hur du ökar din självkänsla och självmedkänsla. Du kommer att få fördjupade kunskaper i hur det går till att skapa hållbara hälsovanor och hur du arbetar med din stress och återhämtning. Följ med på höstens webbinarium och få möjlighet att lära dig mer om dig själv och hur du fungerar.

Tid: Onsdagar kl 18.00 – 19.00
Dagar: 8 onsdagar från 3 sept tom 5 nov (med uppehåll 25 sept och 1 okt)
Kostnad: 2500 kr
Hur: Webbinarium. Allt du behöver är en dator och uppkoppling mot nätet. Du loggar in och följer min föreläsning under en timme. Du har möjlighet att chatta med mig och dina kurskamrater under tiden. Du ser mig, jag ser inte dig.
Anmälan: maria.helander@kreativdialog.se

bästajag


Gå ned i vikt en gång för alla 
med KBT och mindful eating
Vill du lära dig att hantera maten och vikten och slippa tankar på dieter? Vill du sluta fred med dig själv och din kropp en gång för alla? Med hjälp av KBT kan du förstå mekanismen bakom ditt ätbeteenden. Det du lär dig är ingen ny diet eller bantningsmetod, det är ett enkelt och roligt sätt att hålla sin hälsovikt utan att banta.

Allting hör samman och genom att se till den verkliga orsaken till din övervikt, istället för att banta bort symptomet på höften når du den varaktiga viktminskningen.Du kan få varaktiga verktyg och hjälp att balansera kroppens hunger och känslornas sug. Du får vägledning till att förändra det som hindrar dig idag att nå din hälsovikt. Vi jobbar också tillsammans med att stärka självkänslan och minska din vardagsstress och du får lära dig mindful eating.

Tid: Onsdagar kl 20.00 – 21.00
Dagar: 10 onsdagar från 3 sept tom 19 nov (med uppehåll 25 sept och 1 okt)
Kostnad: 3000 kr
Ingår: boken Helhetsmetoden
Hur: Webbinarium. Allt du behöver är en dator och uppkoppling mot nätet. Du loggar in och följer min föreläsning under en timme. Du har möjlighet att chatta med mig och dina kurskamrater under tiden. Du ser mig, jag ser inte dig.
Anmälan: maria.helander@kreativdialog.se

 

kbt1

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *