Veckans mindfulnessövning – andrum

välkommenDu som följer mig vet hur viktigt jag tycker mindfulness är som ett redskap för att hantera livet. Du vet också att jag ger ut övningar gratis i mindfulness och meditation, därför att jag vill sprida det till alla. Men för dig som vill fördjupa dina kunskaper i mindfulness, för dig som vill öva dig i att göra mindfulness till en del av din vardag kommer jag inom kort kunna presentera en upplevelsebaserad utbildning via nätet. En utbildning för både nybörjare och för dig som har arbetat med mindfulness tidigare.

Du kommer att kunna ladda ned den till din dator, platta eller telefon och ha möjlighet att använda dig av den när som helst. Den kommer att lanseras under augusti. Men tills dess kommer här veckans mindfulnessövning. Nio minuters andrum.

Varsågod.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *