Mer balans och mindre stress i din vardag

Längtar du efter att få balans i livet? Mer lugn, mindre stress och mer kunna njuta av ögonblicket? Snart har jag glädjen att kunna erbjuda dig en webbkurs i mindfulness. En kurs som du kan ladda ned till din dator, platta eller telefon och kunna gå när helst och var som helst. Den innehåller övningar, video, bilder och textmaterial motsvarande åtta timmars utbildning. Syftet är att du ska lära dig att ha mindfulness som ett redskap i din vardag.

Den 1 september smyglanserar jag kursen. Det verkliga datumet är den 15 september, då du även får ta del av ett smörgåsbord av hälsokurser genom Anna Hallén. Kurser om dina hormoner, om sockerberoende och Annas berömda viktkurs.

Varsågod en sneakpeak på Åtta lektioner i mindfulness  

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

1 kommentar till “Mer balans och mindre stress i din vardag

  1. Spännande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *