Mer självempati – ger mindre stress – som ger mer energi – välkommen mitt nya MBJ-projekt

Igår avslutade vi ännu en 100-dagars period på MBJ. MBJ-sommar fokuserade på återhämtning, med vila, mindfulness och yoga. Det som är så spännande när jag startar igång ett projekt är att jag aldrig vet var det slutar.

Återhämtning på riktigt
Denna sommar har definitivt handlat om återhämtning för mig – mer eller mindre frivilligt. Ganska snart fick jag en infektion i en tand och i käken, som krävde återhämtning av mig. Och därefter har kroppen längtat efter vila, vila och åter vila. Återhämtningen har givit mig massor av tid att tänka efter och helt plötsligt har jag inte längre haft samma glöd för att blogga, inspirera och stötta andra. En läskig känsla när plötsligt min gamla drivkraft och inre motivation inte längre fanns där. Som att försöka köra en motor utan bensin – det tar tvärstopp.

På väg tillbaka
Nu börjar motivationen komma tillbaka. Men jag är rädd om min bensin denna gång. Och mina tankar kring det har fött nya tankar kring nästa MBJ-projekt.

Nästa 100 dagars MBJ-projekt kommer att starta måndag den 15 september. Då är det 100 dagar fram till julafton. Då är det två saker vi kommer att fokusera på.

  1. Du är redan nu ditt bästa jag
  2. ALLA bra saker du gör för din inre- och yttre hälsa är investeringar på ditt livskonto

Vi kommer lägga mycket fokus på möjligheter, medkänsla och motivation. Istället för att sätta upp stränga mål kommer vi att utgå från vad vi behöver och vad som är bra för oss. Jag vill att ni efter denna period ska känna en större empati för er själva, mindre stress och mer energi. Den ekvationen är livsviktig för att du ska hålla hela livet. Och om du känner en större empati för dig själv, kommer du stressa mindre och sålunda känner du mer energi. Alltså är det med empatin vi börjar.

Då vill jag välkomna dig till en oerhört spännande höst – vi vet inte vart den tar oss. Om du vill ha extra pepp och stöd, så är du välkommen till vår underbara Mitt Bästa Jag – grupp på Facebook där det alltid finns någon som kommer med uppmuntrande ord eller kloka råd.

Du har tretton dagar på dig att fundera hur du vill gå vidare och vad nästa period kommer att betyda för dig. Jag kommer även att under denna tid ge dig lite fler verktyg att jobba med inför starten.

ansvar

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *