Genom att påminna om det du gör bra – fortsätter du att göra goda val

När vi påminner oss om allt det bra vi gör för vår hälsa – stärker vi vår självkänsla och självempati. Det gör att vi får mer energi till att göra sunda val och det känns roligt och positivt att jobba mot din egen hälsa.

Likadant är det när vi arbetar mot en sund hälsovikt – påminn dig varje dag om alla sunda val du gör för att nå ditt mål. Fokusera på dina vanor istället för resultatet. Ställ undan vågen för den kommer bara påminna dig om det du inte har klarat. När vi stirrar oss blinda på resultatet, fastnar vi i ett negativt tankemönster och kommer ifrån det viktiga – nämligen att viktökning är ett symptom på något helt annat. Det kan vara symptom på stress, oro eller ledsna tankar och det är orsaken vi behöver arbeta med.

Skriv upp, ta bilder, blogga eller berätta för en vän allt bra du gör för din hälsa och vilka goda val du gör för din hälsovikt varje dag. Du är på boostcamp!

10646759_10152483976909807_825923037779877876_n

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *