Hälsning från Sitges

2014-09-28_16.02.39

 

Nu var det en stund sedan jag skrev. Just nu befinner jag mig på en underbar hälsoresa i den vackra spanska staden Sitges, utanför Barcelona. Tillsammans med Åse Falkman Fredriksson, Anna Hallén och Gunilla Garro håller vi i en vecka för 36 underbara kvinnor, som får kunskap, rörelse, återhämtning, sol och rörelse – för att boosta sin hälsa.

Vi stormtrivs här vid kusten i det vackra hotellet som ligger precis vid stranden. Just idag är det mulet, men alla andra dagar har solen strålat från en klar himmel. Morgonen börjar med att Anna leder en pilatespass och jag ett yoga pass på stranden. Därefter är det frukostbuffé och sedan följer en dag full av aktiviteter och föreläsningar. Eller för den som vill, finns det möjlighet att koppla av vid poolen och stranden.

Jag njuter varje stund, trots att det är en jobbresa och fyller på inför hösten. Nästa hälsoresa blir till våren den 7 – 14 maj, då vi åker till vackra Kreta. Mer info om den resan kommer i nästa vecka. Tills dess en bildkavalkad från våra aktiviteter och dessa underbar kvinnor.

pilates

annaföreläs

åse

gunilla

annabarcelona

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *