Hemma igen

Även om en vecka tillsammans med Anna Hallén, Åse Falkman Fredriksson, Gunilla Garro och 36 härliga damer var en fantastisk och berikande upplevelse var det skönt att landa hemma i min egen säng. Väskan var full av nya yogabyxor, Cava, korv och presenter till nära och kära och hjärtat är fullt av varma möten, skratt och goa minnen.

Jag hade förmånen att varje morgon leda två gånger 45 minuterspass i yoga och mindfulness på stranden. I soluppgången till vågornas brusande, gjorde vi meditativ hatayoga och avslutade med en meditation. Kan det bli en bättre start på dagen? För dig som vill prova lite mindful yoga är välkommen att prova här 

2014-09-28 08.01.27Dagarna fortsatte i ett härligt tempo, med föreläsningar i inre- och yttre hälsa av Åse, Anna och mig. Anna och Åse berättade om kost och näringslära, vad våra kroppar mår bra av att äta, hur stress och fel kostvanor ställer till det och skapar inflammationer, trötthet och utmattade kroppar.

Jag pratade om hur vi kan använda KBT som ett redskap att sluta banta och nå din hälsovikt en gång för alla. Jag fick även möjlighet att berätta om mindfulness och hur du når ditt bästa jag genom att sätta kloka mål och flytta fokus från vikten till din egen hälsa.

2014-09-25 13.25.04Vi hade också en sminkkväll, när Åse och jag berättade om skönhet inifrån och ut. Jag talade om hur du lär dig att tycka om din egen kropp och Åse gav sina bästa skönhetsknep. Vi använde Back to Earths underbara produkter och jag tror inte det var någon som inte blev imponerad av resultatet. Jämn hudton, slät yta och skonsam för huden.

2014-09-29 17.48.05Efter det hade vi förmånen att dela ut lyxiga goodiebags.

Magnesium från Helhetshälsa – en av de magnesiumsorter Anna Hallén alltid rekommenderar.
Grillkrydda från LCHF-klubben – utan socker, jäst och glutamat. Ljuvlig i en dippsås eller som smaksättare i biffar eller köttbullar.
Pukkate från Biofood – välgörande utan koffein.
Bronzser från Back to Earth – för att behålla solbrännan länge.
LCHF-tidningen från Expressen
Lip-smacker ett läppbalsam med härliga smaker.

2014-09-29_17.16.23

2014-09-29 15.41.37För dig som är sugen på att åka med nästa gång så har vi en ny resa i vår till Kreta. Information om den kommer snart. Mejla Gunnila Garro om du vill vara säker på att få information om den.  gunilla@travelgallery.se

 

 

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

1 kommentar till “Hemma igen

  1. Det är verkligen spännande att man kan använda kbt till att uppnå idealvikten
    en gång för alla. En psykologkollega utvecklar just nu en egen terapiform
    ang. detta, jag pratade med honom om det häromdagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *