Hemma igen…

Då är jag hemma igen. Igår åkte jag hem från får lilla stuga på landet efter att ha varit där snart en vecka, fem dygn helt ensam. Eventuellt åker jag upp någon hel i november, annars blir det inte förrän till jul.

För mig är det en välsignelse att ha denna lilla tillflyktsort. Eftersom jag har mitt kontor och min mottagning hemma är det lättare för mig att fullkomligt koppla av på landet. Jag landar och kommer ikapp mig själv. Och som de flesta av oss släpper vi stressen när vi kommer ut i naturen. Det finns många undersökningar som visar att en skogspromenad, eller en tur utmed vattnet är de bästa sättet att varva ned.

Nu blev det lite längre än jag tänkt mig för jag blev sjuk. Och då blev det också mer vila än jag hade planerat, men så fick det bli och det var väl troligen det jag behövde. November kommer att bli en mycket spännande och intensiv månad därför var det nog klokt av min kropp att tvinga mig att vila. Det är mycket på gång som du snart kommer att märka. Både appar, poddar, nytt utseende på bloggen och en annan spännande överraskning som jag får avslöja först om någon vecka. Riktigt, riktigt roligt!

Men jag ska bli helt frisk först. Så idag blir det än mer vila. 
IMG_20141024_125130DSC_0255DSC_0260DSC_0246

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *