Gift vid första ögonkastet

För drygt ett år sedan fick jag frågan om jag kunde tänka mig att vara med i ett program i teve. Ett experiment där fyra experter utifrån sitt kunskapsområde hjälper singlar att hitta den rätte. Jag tyckte idén lät mycket spännande och efter att noga tänkt igenom saken över en helg tackade jag ja. Idag är jag så glad att jag gjorde det, för det har varit en fantastiskt spännande resa och en stor ära att få hjälpa människor att hitta kärleken.

Gift vid första ögonkastet
Det här programmet är motsatsen till speeddejting –  deltagarna får en chans att lära känna en människa på djupet under de bästa, men kanske också de tuffaste förutsättningarna. Vi har utifrån våra kunskapsområden och erfarenhet gett dem en perfekt match och nu är det upp till dem att upptäcka om de passar ihop.

Deltagarna ingår ett äktenskap för att det handlar om att ge sig hän – att skriva ett kontrakt där båda går in med samma mål. Båda vill hitta sin livskamrat.

Det här experimentet har inget svar, utan det ställer en viktig fråga – vilken är den bästa grunden för en långvarig relation – den första attraktionen eller gemensamma värderingar, personlighet och egenskaper?

Så vill du veta hur det går för våra underbara deltagare, Matthias, Bert, Mikael, Ellen, Tina och Emily? Då tycker jag att du ska följa med i programmet Gift vid första ögonkastet som har premiär i webbteve Svtflow den 10 november klockan 21.00. Åtta program.

giftgrupp1080p-jpg

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

1 kommentar till “Gift vid första ögonkastet

  1. Men att komma på denna programidé! Galet känns det som, men kanske det inte är!
    Ska absolut titta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.