Ett litet julklappstips för den som vill leva hälsosamt och ändå njuta av god mat

Jag har fått en tidig julklapp i år. Jag har fått kokboken Matkärlek av Anne Aobadia och jag är ordentligt glad över den presenten. Anne var chefredaktör för den älskade tidningen Mat och Hälsa som dessvärre las ned – trots många prenumeranter och trogna läsare. Så för dig som tyckte om tidningen kan jag berätta att du kommer att uppskatta och känna igen mycket i Matkärlek. Faktarutor, information om hur många procent kolhydrater, protein, fett och energi varje rätt innehåller, tips och trix gör att boken blir bara mer än recept. Det bästa är ändå att maten är fri från socker, gluten, tillsatser och sötningsmedel – helt enkelt god och näringsrik mat. Precis som jag brukar säga – mat ska vara gott och det ska vara enkelt att leva hälsosamt.

Så ett litet julklappstips där du hittar allt från enkla rätter, smårätter – till långkok och klassisker som Osso bucco. Sen gillar jag skarpt att Annes stora intresse för design, färg och form lyser igenom från sida ett.

IMG_20141128_151622

PICT_20141206_143828PICT_20141206_143848PICT_20141206_143929

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *