Önskar er en god fortsättning

Sätter mig en stund framför datorn för att skicka er en hälsning om god fortsättning. Jag hoppas att julen har varit lika fridfull och avkopplande som ni har önskat er.

Jag njuter av julen vid mitt älskade landstället. Hit har även för första gången hela min familj samlats, med mina gamla föräldrar, storasyster, storebror med familj och självklart min livskamrat och Selma. Sammanlagt är vi 11 personer och en pudel. Det blir en bullrig, matglad och skrattfylld tillställning när vi försöker samsas på ett litet utrymme. Men det är fantastiskt roligt! Betänk då att vi inte har diskmaskin eller vattentoalett.

Telefoner och datorer har jag haft ganska långt ifrån mig under dessa dygn, vilket har varit riktigt skönt. Men kameran är med, så här kommer några bilder ur mitt personliga album.

julbord

selma1

 

 

horisont

stugan

fönster

soluppgångÖnskar er alla en riktigt god fortsättning.

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *