Vad spännande…

Det här blir en riktigt spännande dag. Jag hade redan tidigt bokat den full med saker – både jobb och mysgrejer som jag vill göra idag. Bokföring, skrivjobb och sen inviga mina nya Fivefinger skor och därefter skulle jag unna mig en skön Hots Stone massage. Men det börjar redan i natt med att jag fick tillbaka min gamla värk i nacken! Den som jag inte haft besvär av på flera år! Jag fick snabbt hasa mig upp och proppa mig full med medicin så det inte blir migrän av värken, eftersom den brukar komma som ett brev på posten. På morgonkvisten fick jag ett sms av min massör som berättade att hon var magsjuk och måste ställa in dagens massage. Och fem minuter senare välter jag en full kaffekopp över köksbänken och golvet.

Nu släpper jag taget om alla planer och väljer att känna mig nyfiken på vad dagen ska föra med sig. Eftersom jag inte har några klienter inbokade denna vecka, min kära sambo åter utomlands några veckor – så har jag bara Selma och mig att ta hänsyn till. Nu släpper jag alla måsten och planer och ser vad som händer.

1420618931632Dagens mindfulness passar också bra idag:

IMG_20150107_074855Dagens mindfulness får du om du följer mig på Instagram @helandermaria

 

 

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

2 kommentarer till “Vad spännande…

  1. Krya på nacken 🙂
    Har jag några förberedelser att fundera på inför d 10/1 och MBJ?
    KRAM fr sö Dalsland.

  2. Tack Jeanette!
    Ja, under 10 dagar från och med idag och framåt kommer vi att göra massor av roliga förberedelser.
    🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *