Boken till ditt bästa jag

Jag är lite mör i kroppen. Jag körde nämligen ett cirkelpass idag. Hemma! Med favoritmusiken i högtalarna och mina fivefingers på fötterna körde jag stenhårt dips, armhävningar, utfall och step. Tjoho vad svetten lackade och musklerna darrade. Återigen har jag haft glädje av Åse Falkman Fredrikssons klokbok – Ät och njut!
träningDen här boken är jag otroligt kär i eftersom den ligger så i tiden! Den innehåller inte bara 80 av Åses goda och nyttiga recept som hon publicerar på sin populära blogg 56kilo.se – den innehåller dessutom träning, snyggtips och hur man skapar en hållbar livsstil! En bibel för Mitt Bästa Jag! ätochnjutOch ni som har glädjen att unna ert bästa jag denna guidebok, tycker jag även ska skicka mig en liten, liten tacksam tanke. Jag har fått vara bollplank till min fina vän Åse när hon skrev boken och haft förmånen att skriva förordet (där du även får konkreta tips om hur du skapar dig sunda vanor). förord

Följer du Åses blogg? Om du gör det så har säker du precis som jag undrat – Men hur gör människan?! Hur kan man vara så där snygg, ha det så smakfullt hemma, vara framgångsrik OCH ha FEM barn?! Nu får vi en liten inblick till hur det går till i Ät och Njut. Kanske ett av det viktigaste råden Åse ger är just – se till att ha roligt! Och jag tror att det är hennes framgångsrecept. Det märkte jag direkt första gången jag träffade henne – när hon med sin skånska dialekt charmar loss och får en att känna sig lika underbar som hon själv är. Så det var frågan jag ställde -Alla undrar hur du gör, det måste du skriva om! Och det gjorde hon. sminkOch hon tog även hjälp av en PT – Leila Söderholm och stylisten Mats Carlsson för att ge oss kunskap om hur vi tränar på bästa sätt och snyggar oss. kakaoMen sen – självklart recepten för ditt bästa jag. Utan onödiga kolhydrater. Utan gluten. Utan en massa socker. Enkelt – gott – nyttigt – därför att det ska vara enkelt att må ditt bästa.

Tack Åse! Kärlek till dig – i massor.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

1 kommentar till “Boken till ditt bästa jag

  1. Ni är båda helt otroliga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *