Erbjudande till dig som vill lära dig mer om hur du balanserar dina hormoner

Signalsubstanser och hormoner är hjärnans hjälpmedel till att hålla dina känslor, din ork och ditt beteende i balans. Det finns signalsubstanser och hormoner som dämpar dig för att du ska blir trött på kvällen, sova under natten, kunna vila och varva ned. Och det finns de som stimulerar dig och ger dig energi att gå upp på morgonen, motivation att göra det du behöver och gör dig glad och kåt.

Om du bryter ett ben, får ett njurstensanfall och en envis förkylning går du till doktorn och får behandling. Vad gör du när du sover dåligt, gråter ofta eller känner dig trött och nedstämd? Skärper dig? Precis som när kroppen går sönder och behöver lagas är också humöret ett tecken på att något behöver åtgärdas. Genom att kombinera rätt sorts mat, näringstillskott, sömn, stresshantering och aktivitet hjälper du kroppen att skapa ordning i hormonsystemet. Resultatet blir att du hittar tillbaka till dit glada och pigga jag igen.

Men den här kunskapen är inte självklar. Vi kan gå med diffusa symptom och inte ha en aning hur det kommer sig eller ens att det beror på en obalans i våra hormoner. Så många skulle kunna må bättre om de förstod att arbeta med kroppen istället för mot den.

Webbkursen som alla kvinnor borde gå
Jag har skrivit om den förut och jag vill skriva om den igen – Louise Edlunds webbkurs om hormoner. Trots att jag själv har skrivit en bok om hur vi ska leva för att få balans i kroppen och själen , där våra hormoner spelar stor roll – så lärde jag mig enorm mycket genom att lyssna på henne. Ovärderlig kunskap om mig själv och min egen kropp.

Och nu har du som min bloggläsare möjlighet att få en ordentlig rabatt på kursen! Du får hela 10% på ordinarie pris genom att skriva in koden VIP2015. Bättre än så här kan det inte bli!

Men innan du hugger till – här berättar Louise själv om kursen utifrån några frågor jag ställde till henne.

PICT_20150203_185203

Vem kan ha glädje av att gå din kurs?
Alla kvinnor från c a 20 – 70 skulle jag tro. Jag önskar alla kvinnor fick gå denna kurs och lära sig hur deras fantastiska kroppar fungerar hormonellt. Det skulle spara mycket oro och lidande. Kunskap ger trygghet.

Vad är det viktigaste jag kommer att lära mig?
Hur mina hormoner fungerar i kroppen, hur de påverkar mig och vilka symtom obalanser ger. Sjukdomar som beror på hormonella obalanser, åtgärder jag kan göra själv, skillnaden på läkemedel och naturliga hormontillskott.

Vilken nytta kommer jag ha av det jag har lärt mig?
Djupare och bredare förståelse för hur min kropp fungerar. För de äldre kvinnorna likaså, kunna prata med sina tonårsdöttrar. Jag tror vi kvinnor generellt pratar för lite med varann om våra besvär och hormonella obalanser. Det vill jag ändra på.

Är det en massa plugg?
Nej, inte en massa, men det är till viss del komplext att lära sig. Du kommer tänka, varför har ingen talat om det här för mig tidigare…?! Jag har lagt ner mycket tid på att vara tydlig, pedagogisk och att varva mina ljud-/textfilmer med text och intressanta länkar. Du har gott om tid att gå tillbaka och repetera med tillgång till kursen i 6 månader. Min hormonkurs motsvarar c a 1 – 1 ½ heldags kurs live.

Vem är du?
Jag är en kvinna mitt i livet som driver mitt företag Louise Edlund Utbildningar. Jag lever med min familj och mina vuxna barn i en villa i Vallentuna norr om Sthlm, där jag också har mitt hemmakontor. Därifrån använder jag modern teknik för att coacha mina klienter, använder inget terapeutrum längre. Med Lic Kost- och Näringsrådgivare och ICC coach samt NLP practitioner som bas, har jag nu sedan några år valt att specialisera mig mer på kvinnohälsa och hormonell balans. Jag har en omfattande klientverksamhet och håller kurser och föreläsningar. Min kostfilosofi är LCHF/Paleo och den ligger som en plattform i mitt arbete – naturlig mat lagad från grunden, utan socker och mjöl.

Hormonella obalanser, stress, sömntrassel, svängande blodsocker, låg sköldkörtel – allt har jag personliga erfarenheter av och hittat praktiska lösningar på. Desto lättare att förstå när klienterna berättar om sina besvär. Vi går igenom hela livssituationen och sen sammanfattar jag en åtgärdsplan som räcker ett antal månader. Den innefattar livsstilsförändringar, kosttillskott för att stötta kroppen upp till en självläkande nivå, ev kompeletterande prover och annat som är viktigt och relevant. Mitt arbete ersätter naturligtvis inte en läkares rek, det är ett komplement för en bättre helhet.

Varför har du valt att göra den här kursen?
Därför att jag jag brinner för kvinnohälsa och hormoner och att beskriva helheten hur allt påverkar allt: hormoner, stress, sömn, kost, relationer. Med modern teknik kan jag nu sprida min distanskurs till alla oberoende av geografi. Det jag gillar med tekniken är att du kan växla mellan läsplatta, dator, mobil i din egen takt när du har lust att sitta ner och lära. Har du sen frågor är det bara att maila mig eller göra inlägg i Louise Edlunds hormonforum på facebook. www.louiseedlund.se

Medelålders-par

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *