En mirakelsvamp?

Du vet att jag bara lyfter produkter jag själv använder och tycker är bra. Produkter som matchar mina egna tankar om hälsa för kroppen och samtidigt för världen. Naturliga. Utan konstgjort skräp eller artificiellt sötningsmedel.

Jag har berättat tidigare om svampen Chaga, sprängticka, som har läkande och stärkande egenskaper. En gammal medicinalväxt som man plockat upp i Finland och gjort tillgänglig för den moderna människan. Chaga drack jag regelbundet för att bli av med min inflammation i käken. Jag har hittills bara testat chaga, cordyceps (energiboost) och en svamp som heter reishi (avkoppling, avstressande).

Svampen är torkad och pulveriserad så du kan lätt blanda ut den i vatten. Jag tar den i hett vatten som kaffe. Kan väl inte påstå att smaken är njutningsbar, därför brukar jag ta den tillsammans med kakao. 2 tsk kakao, en mugg varm mandelmjölk, ev lite honung och chaga. Så gott. Så välgörande.

Nej, min vän det här inlägget är inte sponsrat. Jag köper svamparna själv och kommer att fortsätta använda den för att upptäcka dess egenskaper. Du kan läsa mer om svamparna på deras hemsida www.foursigmafoods.com Jag brukar beställa chaga via olika svenska leverantörer på nätet.
PICT_20150213_120204

2014-10-10 10.13.31

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

2 kommentarer till “En mirakelsvamp?

 1. Hej!
  Jag hamnade här när jag googlade ”bästa mirakelsvamp”. Det var nog meningen då jag inte ens läst klart detta inlägg som jag kom till, innan jag var tvungen att skriva!
  Har du länkar till bäst leverantör av Chaga?
  Har slitit med käkmuskelinflammation, ansiktsförlamning och nu efter MR fått konstaterat diskbråck mellan 5/6 kotan i nacken. Min mail är Alexandra@mydragonfly.se
  Tror det kan vara toppen för mig!
  Ha en fin dag! Alexandra

 2. Jag säljer egenplockad torkad /mald chaga .. 😉 min mejl är J_cassi@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.