En skön dag på landet

Kroppen känns sådär skönt trött och kinderna hettar. Känslan som påminner mig om svunna sportlov då man var ute hela dagen och åkte skidor och hade picknick i snön. Och vi har faktiskt nästan haft sportlov idag pappa och jag. Grillat korv ute på bryggan, badat bastu och badat i isvak. Selma och jag halkade också iväg på en rejäl joggingtur i brist på skidor.

Jag älskar`t! Det får gärna svida i huden och bränna i musklerna, det går jag igång på. Och sann naturromantiker som jag är, så älskar jag alla väder – om jag får vara ute i naturen.

Nu sitter pappa vid köksbordet och gör hjärngympa med Sudoku. Jag sitter vid min dator och redigerar dagens bilder. Avslappnat. Tyst. Skönt.
PICT_20150213_115813PICT_20150213_115938IMG_20150214_125232IMG_20150214_115427

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

1 kommentar till “En skön dag på landet

  1. Tufft att bada i isvak! Men kanske skönt om man bastat före. Hur som helst ser det ut som ni haft en härlig dag alla tre. Vilken ynnest att ha en stuga vid vatten. / Fifi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *