Just nu – platser kvar på årets Hälsoresa till Kreta

I maj åker vi till Kreta. Anna Hallén, Gunilla Garro och jag gör en Hälsoresa med fokus på energi och kraft. Du kommer att få träning, föreläsningar, mindfulness, yoga och mediyoga och självklart sol och bad och trevligt sällskap. Har du bokat din plats?

Om inte har vi nu fyra platser kvar. Del i tvårumslägenhet (med tillägg 600 kr på ordinarie pris). Gunilla försöker få fram fler lägenheter, men i nuläget är det vi har kvar. Hör av dig till Gunilla och boka din plats, så ses vi i vår.

Tillagt 21 feb: Platserna går åt i ett flygande fläng. Men nu har Gunilla skakat fram några fler lägenheter: 2×2 rums lägenhet mot berg/gata samt 1x enrumslägenhet mot havet. Först till kvarn! Ring eller mejla Gunilla Garro +46 (0)40 93 17 70 gunilla@travelgallery.se

Vi längtar!Läs mer om resan här, vad som ingår, kostnad, hotell och tidpunkt.

2014-09-25 18.24.23Yoga eller pilates på stranden

Och du… även i år har vi lite överraskningar på gång. Bland annat sponsrade av Mineralsminket från Dalarna – Back To Earth.

backtoearth

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.