Vad vet du egentligen om socker och hur det påverkar dig?

Vad vet du om socker egentligen och hur det påverkar dig? Drabbas du ibland av ett enormt sötsug eller sug efter mackor som helt enkelt inte går att stoppa? Håller du på och experimenterar i köket genom att baka allt möjligt ”nyttigt” på torkad frukt eller sötningsmedel eller bara lite honung? Har du gång på gång lovat dig själv att – NU räcker det – NU ska jag sluta äta socker! Och trots viljan och ambitionen trycker du i dig godis, mackor eller andra snacks?

Jag rekommenderar dig att du tar reda på vad det handlar om egentligen. Tänk om din hjärna har utvecklat ett fysiskt beroende till socker eller om svampen Candida har vuxit sig för stark i dina
tarmar? Om du vet vad du har att göra med, är det lättare för dig att bryta ditt beteende.

Anna Hoffert är en otroligt kunnig och underbar kvinna som jag hade förmånen att lära känna för några år sedan på Hälsomässan i Stockholm. Där berättade hon öppet och ärligt om sitt eget sockerberoende och hennes väg till att lära sig hantera det idag. Jag tycker att hon borde skriva böcker om sin resa, men hon har gjort något nästan bättre – hon har skapat en webbaserad utbildning om socker – Annas sockerskola

socker

Där går hon igenom steg för steg vad socker är och hur det påverkar dig. Du får även kunskap i hur du kan bryta ditt beteende och vad du mår bra av att göra och äta. Kursen är webbaserad, text, bild och video – du kan gå den när du vill och var du vill. Allt du behöver är en dator eller platta och en uppkoppling.

Anna ger oss dessutom alla mina bloggläsare 10 procent på priset denna vecka genom koden VIP2015.

Men innan du bestämmer dig några ord direkt från Anna.

Vem kan ha glädje av att gå din kurs?
Om du misstänker att du är sockerberoende eller om du precis förstått att du är sockerberoende. Denna kurs öppnar dörrarna och förståelsen för att kunna jobba med ditt beroende. Du får din egen verktygslåda och tips på att kunna tillfriskna.

Vad är det viktigaste jag kommer att lära mig?
Att du har ett eget val och att du kan leva i frid med dig själv och att du behöver hjälp. Du får kostråd, verktygslåda och friskfaktorer du kan fylla på varje dag.

 Är det en massa plugg?
Nej inte massa plugg, du kan läsa i din egen takt och skapa dig en förståelse för vad sockerberoende är och tips på hur du kommer ur din situation .

Vem är du?
Anna Hoffert är beteendevetare, kostrådgivare och specialutbildad mot socker. Gör matplaner för sockerberoende.

Varför har du valt att göra den här kursen?
Jag vill öppna ögonen och dörren för de som är sockerberoende och på ett enkelt sätt med enkla verktyg visa vägen mot tillfrisknande.

Detta är en bra nybörjar kurs för dig som vill komma igång och bli av med ditt sockerberoende. I början är man rätt vilse som sockerberoende och kan jag bana väg och hjälpa en enda är jag lyckligt lottad.

IMG_2087

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

2 kommentarer till “Vad vet du egentligen om socker och hur det påverkar dig?

  1. Jag äter tre mål mat per dag. Fika och daddelbollar, kanelbullar eller kaffe latte = NOT!
    Tre mål mat – inga svängningar varken i humör eller blodsocker. KRAM fr sö Dalsland.

  2. Tror du vill omformulera följande i slutstycket; ”Detta är en bra nybörjarkurs för dig som vill komma igång och bli sockerberoende.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.