Snart halvvägs in i Mitt Bästa Jag-projektet.

57 dagar kvar till Valborg, då vårt slutdatum för denna omgångens MBJ-projekt är satt. Om en vecka har vi gått halvvägs och då är det dags att boka ett utvecklingssamtal med sig själv och börja fundera kring dina nya vanor. Om du behöver sänka målet eller öka på? Ta en ny väg? Lägga till hjälpmedel, andra strategier osv. Du kan börja fundera lite smått kring det eller boka in det där samtalet med dig själv i din kalender.

Idag vaknade jag trött, så det går lite trögt med skrivandet just nu känner jag. I söndags, den dagen jag vanligtvis sammanfattar och blickar framåt, passade jag på att träffa min vän Anna som tillfälligt var i Stockholm. Därför gör jag min sammanfattning nu.

2015-03-04_07.39.44Bygga upp
Träningen går riktigt bra. Det är roligt och jag känner hur kroppen svarar. Att det förut var trögt att gå till gymmet är som bortblåst. Igår var jag på gymmet och när jag inte kände träningsvärk idag, diskuterade jag med min sambo om hur jag ska göra så jag får träningsvärk nästa gång. Det vill säga, se till att musklerna svarar på träningen. Träningsvärk betyder att de utvecklas och att jag blir starkare.

Äntligen har min stol kommit, den som ser till att jag sitter aktivt. Och efter tre timmar framför datorn igår kände jag av coremusklerna. Jag är så nöjd med investeringen. Äntligen är det slut med värkande rygg, nacke och höfter!

Äta rätt
Jag går just nu onlinekursen Annans sockerskola (som du får rabatt på just nu!) och börjar så smått inse att jag behöver arbeta på att hålla min candidasvamp i tarmarna nere. Jag har en hel del symptom på att den frodas och det kan bero på en del slarv med maten och att jag några helger har gött den med godis och vin. Under mars månad kommer jag svälta ut svampen genom att helt undvika socker och alkohol. Så det blir en grön månad för mig – mycket bladgrönt. Dessutom kommer jag att dagligen dricka svampen Reishi, som slår ut candida (berättar mer om det vid ett senare tillfälle).

Varva ned
Underbara mindfulness. Att arbeta med medveten närvaro har plötsligt ökat mitt behov att se över min fri-tid. Att se över vad som är viktigt i livet. Just nu arbetar jag med tankar kring detta och inom kort kommer även du att få ta del av det. Går vi runt hela dagarna och är så fokuserade på att nå våra mål att vi glömmer att leva här och nu?

Nämen… det blev ett blogginlägg trots allt… fast jag kände mig både trött och avig. Tack för att du läser, nu känner jag mig piggare och redo att ta itu med dagen. Nu blir det intervallträning i spåret. Wohoooo!

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *