Det krävs list för att nå sina mål

Glöm allt som har med disciplin att göra – att nå ett mål handlar om motivation och att använda hjärna på det sätt som hjälper dig.
/Ur tidningen Sporthälsa 1/2015

Du som har DN och bor i Stockholm hade förmånen att få bilagan Sporthäsa i brevlådan för en vecka sedan. En mycket intressant tidning som fokuserar på träning, mat och hälsa – med både bredd och djup. Den är lågkolhydratsfokuserad, så både Ann Fernholm och Katrin Zytomierska är med och berättar om sina levnadsval när det kommer till mat och socker. Vi som inte har DN och bor i Stockholm, har nu förmånen att ta del av deras artiklar via webben och jag rekommenderar att följa deras webbtidning sporthalsa.se

Jag har fått den stora förmånen att skriva krönikor för Sporthälsa och de kommer i första hand att handla om mål, motivation och hur vi skapar livslånga hälsovanor. Denna gång berättar jag hur du använder din hjärna på ett listigt sätt för att skapa nya vanor. Du får mina tre bästa tips. Läs mer på sporthalsa.se

IMG_20150317_171216

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *