Onlinekurs på åtta veckor – Mitt bästa jag – projektet

Du har en bestämd uppfattning om hur du vill må, hur du vill äta och hur mycket du vill röra på dig. Vad är det som gör att du inte lyckas med att göra det du vet att du mår bra av? Hur kommer det sig att det är så lätt att bestämma sig för att gå ned i vikt – men så svårt att hålla löftena du ger dig själv? 1427536498163

Nu är det dags för en åtta veckors lång onlinekurs i hur du ska göra för att nå ditt bästa jag och fokus kommer att ligga på hållbar viktminskning. Du kommer att under åtta veckor få de redskap du behöver för att en gång för alla skapa livslånga sunda vanor – som hjälper dig att nå din hälsovikt och hitta en balans mellan rörelse och återhämtning i vardagen. Du får lära dig hur din egen hjärna fungerar när du sätter mål och vad du kan göra för att hitta din egen motivation. Vi kommer att hjälpas åt att flytta fokus från dieter, måttband och vågen – till att äta för att må bra och kunna njuta av det som ligger på tallriken utan dåligt samvete. Med hjälp av den senaste forskningen inom beteendevetenskap och verktyg inom KBT, ACT och mindfulness kommer du att skapa dig hälsovanor för livet.

Innehåll
– Mål och motivation – hur fungerar hjärnan?
– Mindful eating – att nå balans
– Hunger eller sug – varför äter vi trots att vi bestämt oss för att låta bli?
– Varför din viktnedgång blir permanent om du även rör på dig.
– Självsabotering – sluta lägg krokben för dig själv
– Hantera tankar och känslor utan att äta
– Självmedkänsla och självkänsla

När:
Torsdagar 19:00 – 20:00
Start den 16/4 t.o.m 18/6 (uppehåll 7/5 och 14/5)

Var:
Kursen sker via webbinarium, det vill säga – allt du behöver är en dator och en uppkoppling. Du loggar in och ser min föreläsning live – jag ser inte dig och dina klasskamrater. Du kan chatta med mig och de andra deltagarna.

Kostnad:
Investeringen för detta är 1190 kr. Förutom 8 timmars utbildning får du även material skickat via e-brev, samt deltagande i en sluten grupp på Facebook där du och dina deltagare kan föra diskussionen vidare.

Anmälan:
maria.helander@kreativdialog.se
Begränsat antal platser! 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *