Premiär för Maria Helanders poscast!

Då vill jag önska dig varmt välkommen till mina egna första trevande steg i podcastvärlden. Här kommer jag att prata om inre- och yttre hälsa, saker som jag tycker är viktigt. Som berör. Och vad du själv kan göra för att skapa balans i livet.

Tack för att du lyssnar!

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

14 kommentarer till “Premiär för Maria Helanders poscast!

 1. Mycket bra! Gärna mer podcasts 🙂

 2. Tack Maria,
  Underbar pod! Gärna fler ”poddar”! 🙂
  Kan man lyssan på mobilen också?
  Jag är lite oteknisk, vet inte hur jag ska leta!
  Kram <3

 3. Lyssnat med förundran o glädje till din röst, är så berörd o tacksam.
  Ska komma ihåg att praktisera övningen.
  Tack Maria!

 4. Tack goa Maria

 5. Tack Maria
  Du har en varm röst som jag gärna lyssnar till igen. Dina tankar och funderingar sätter ord på sådant som jag själv känt men inte riktigt formulerat.

 6. Hej goa Maria!
  Min kommentar kom inte med fullt ut. Så jag skriver igen. Det är så rofyllt att få lyssna till din röst. Vill gärna att du delar med dig av fler podcast 🙂 Man kan alltid gå till din blogg och hitta en massa pepp och annat gott för själen. Kram Susanne

 7. Ser med spänning fram emot fler podcasts!
  Intressant lyssning om ett bra ämne, fortsätt så

 8. Sitter på tunnelbanan och lyssnar och volymen är för låg trots att jag har på högsta volym så ställ upp volymen nästa gång.

  Mycket trevlig och tydlig röst. Mycket bra budskap – tack!

 9. Toppenbra, påfyllning med energi och skön kontrast till allt annat som surrar på, innerligt och äkta. Ser fram emot nästa!

 10. Nu har jag lyssnat en gång till, på hemmaplan, och det är inget fel på volymen. Ska man kunna ta till sig podden på ett bra sätt bör man göra det i lugnare miljö än på ett slamrigt tunnelbanetåg! Tack för ett fint program. ❤️

 11. Jätte bra! Hoppas du fortsätter med poddar

 12. Jättebra pod! Träffade mig mitt i prick. Tack! Och gärna mer :).

 13. Å fina Maria, fortsätt med podcast! Du har så mjuk röst & så mycket klokt att säga och dela med dig av. Väldigt uppskattat!
  Kram

 14. Nyttigt och intressant att höra, och väldigt behagligt att lyssna till dig! Hoppas det blir fler episoder 🙂
  // Katrkr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *