Retreat betyder att ”dra sig tillbaka”

Till att börja med – ett stort tack för den otroligt fina respons jag har fått på min första podcast som jag la ut i söndags. Tack alla ni som har kontaktat mig och uppmuntrat mig att fortsätta med att spela in och tack för alla kommentarer på Facebook, mejlen och här på bloggen. Ni gör mig så lycklig, eftersom det var så kul att spela in och jag gärna fortsätter. Om tekniken och uppkopplingen fungerar här på landet, så blir det mer poddar snart.

Det har varit några hektiska dagar. Förutom att de har innehållit massor av jobb från tidiga morgon till sena kvällen, så har det även varit riktigt riktigt fina och roliga dagar och jag har lärt mig massor. Dessvärre har jag inte hunnit hålla er så uppdaterade, men nu blir det ändring på det för nu landar jag på landet.  

Vi har påsklov och så fort vi kom hit till vårt eget lilla paradis vid Dalälven, så somnade vi – alla tre. Det slår aldrig fel, jag brukar sova mycket första dygnet jag kommer hit. All oro, all stress, all prestation rinner av mig. Och jag landar.

PICT_20150402_111619Landa ska jag definitivt göra under dessa dagar. Jag älskar ordet retreat, det betyder ”dra sig tillbaka”.  Det behöver inte betyda att du inte kan delta i det som händer omkring dig, utan att du aktivt ser till att ge dig själv stunder av tystnad, av medveten närvaro genom meditation, andning, långa promenader eller kanske yoga.

Följ med mig i min retreat här på bloggen. Inom en snart framtid hoppas jag att kunna bjuda in dig på en yogaretreat någonstans i landet, men för närvarande får du följa med på bloggen.

Börja eller avsluta dagen med meditation eller yoga. Och välkommen hit imorgon, så börjar vi vårt retreat tillsammans. 1426196069246

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , ,

1 kommentar till “Retreat betyder att ”dra sig tillbaka”

  1. Låter fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *