Podcast 2 – om retreat och att landa

Välkommen till min andra podcast. Den är inspelad på Dalälvens strand medan solen går upp, med vårfåglar som ackompanjerar mitt prat. Idag talar jag om varför vi behöver skapa våra egna retreat och att det inte är särskilt svårt. Du får även en enkelt övning att göra på din egna retreat och så gör vi även lite mindfulness tillsammans.

Glad påsk mina vänner. Och välkommen att landa på landet med mig en stund.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , ,

3 kommentarer till “Podcast 2 – om retreat och att landa

  1. Kan man lyssna på den någon annanstans? Jag lyckas inte höra dom fast jag så gärna vill. Kram

  2. Underbara du! Tack! Så rätt du har. Hoppas du har en skön retreat just nu. Kram

  3. Tack för att jag fick vara vid Dalälven här på morgonkvisten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *