En hälsning från Kreta

Andra dagen på vår härliga Hälsoresa till Kreta. Anna Hallén och jag bestämde oss i höstas för att göra vår drömresa – en vecka med påfyllning av energi, hälsa och balans. På soliga, vackra Kreta. Tillsammans med ett stort gäng härliga kvinnor och män uppfylldes vår dröm och nu njuter vi av att kunna dela med oss av våra kunskap och erfarenhet kring hälsa och välmående. Anna föreläser om maten vi äter, hur kroppen påverkas av kost, stress och tankar och vad vår kropp behöver för att må sitt bästa. Jag pratar om mina favoritämnen, KBT, stresshantering, mindfulness och hur du når ditt bästa jag. Varje morgon möts vi på stranden och inleder dagen med 15 minuters mindfulness innan antingen jag leder ett Hatayogapass eller Anna håller i Medicinsk yoga. Njutning.

Ni förstår att vi har det bra. Just nu sitter jag på balkongen med solvarm hud och hör vågorna slå emot stranden. Men du… vi kommer att göra om resan nästa vår och då tycker jag att du ska följa med.

annamariagunillaJag, Anna Hallén och Gunilla Garro.

IMG_20150509_065343Utsikt från min joggingtur i morse

received_921294637933979Två timmars föreläsning varje dag

PICT_20150509_080118Anna håller i mediyoga med vågornas brus bakom sig

PICT_20150509_090359Vi har fått fantastiska gåvor till våra goodiebags av våra generösa sponsorer, som precis som vi vill stötta andra att nå inre- och yttre hälsa.
Våra sponsorer:
Back to Earth
c/o Gerd
Somanordic
Holistic
Sporthälsa
Tidningen Mathälsa
Biiofood
Keepitup

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

2 kommentarer till “En hälsning från Kreta

  1. Anmälan gör man var? Verkar helt underbart!

  2. Vickan, vad härligt att du tycker att det låter underbart! Mejla gunilla@travelgallery.se och berätta att du är intresserad att åka med Maria Helanders hälsoresa. Så hoppas jag att vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *