Livsandarna återvänder

Regnet smattrar mot verandataket. Jag kurar ihop mig under en filt och njuter av en kopp starkt morgonkaffe. På stolen bredvid mig ligger Selma och sover under ett täcke.  Nu har jag varit på landet i fem dagar och jag börjar känna mig frisk och hur livsandarna återvänder. 2015-06-24_08.35.51

Juni har varit den mest intensiva månad under mina 15 år som egenföretagare. Jag har arbetat med nästa säsong av Gift vid första ögonkastet vilket har varit fantastiskt roligt och stimulerande. Samtidigt har jag jobbat med mitt eget företag, skrivit artiklar och tagit emot klienter och ovan på det har det varit en riktigt intensiv period med journalister som hört av sig. Så ni hör hur roligt jag har haft det! 2015-06-17_21.10.07Pang, så blev jag som vanligtvis har ett immunförsvar av stål, förkyld. Och eftersom jag inte kunde ligga i sängen och sova mig frisk, blev det en ordentligt besvärlig förkylning. Jag tappade rösten och blev tillslut så sjuk att jag var tvungen att vila mellan tagningarna och de var tvungna att pausa med jämna mellanrum för att jag hostade så. Hurra för bra smink, kaffe och förstående kollegor. Och jag visste att det fanns ett slut på arbetet. Att jag på midsommar kunde åka upp till vårt älskade landställe och bara vila. IMG_20150620_165526Så nu har vi haft några fantastiska dagar. Trots kyla, regn och mygg, så gläds jag åt varje ögonblick här. Och därför har det varit tyst på bloggen. Men jag har varit närvarande på instagram, så mycket jag orkat. Där kan du alltid ta del av Dagens mindfulness, tankar och övningar som hjälper dig att vara närvarande i nuet.

Snart återvänder jag tillbaka till Farsta. Några dagars intensivt arbete till, men nu känner jag mig utvilad och redo. Och snart finns det också tid och kraft över till bloggen och då tar vi upp både poddarna och Mindful måndag igen. Längtar. PICT_20150620_232907

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *