Vaccinera dig mot stress genom självmedkänsla och återhämtning

Jag tror att det är första dagen på två månader som jag ska ha en vanlig arbetsvecka. Lagom med arbete och tid över till bloggen och till planering. Och då inser jag hur mycket jag älskar mitt arbete, hur bra jag mår av variationen i både uppgifter och i tempo. Hela våren var lugn och jag hade tid över till massor av träning och återhämtning. Sen smällde det till i maj och sedan dess har jag jobbat som en tok. Tur att jag hade vårens lugn och kunde bygga upp min hälsa till den intensiva försommaren. Det ger mig verkligen bevis för hur viktigt det är med Mitt bästa jag-projektet, vilket ger mig allt större anledning att starta en ny omgång i höst. Då kommer vi alla som vill satsa 100 dagar på vår hälsa. Du kommer som vanligt få daglig inspiration till ditt eget MBJ-projekt både här på min blogg och via vår Facebookgrupp Mitt Bästa Jag -projektet

MBJ-projektet Sommar
Tills dess tänkte jag under 60 dagar satsa på ett litet annorlunda MBJ-projekt. Jag kommer att använda sommaren från den 1 juli till och med den 30 augusti till Återhämtning med fokus på Självmedkänsla. Genom yoga, mindfulness och vänliga övningar i självmedkänsla kommer sommaren handla om att bygga upp sitt inre. Du som vill följa med dessa 60 dagar – väljer själv om du vill fokusera på mindfulness, yoga eller enbart återhämtning genom vila. Som vanlig får du övningar, pepp och coachning här på bloggen och i vår Facebookgrupp.

Genom att investera i stunder av återhämtning och sträva efter att göra yoga eller mindfulness till en vana – vaccinerar du dig mot höstens stress. Du bygger upp en empati och kärlek till dig själv, vilket kommer att frigöra energi och glädje. Kan du ge dig själv en bättre present i sommar? 

1435554269512

Vill du vara med i vår kravlösa och vänliga sommarsatsning? Fundera på vad du behöver – vad du vill – och om du kan skapa tid och utrymme för denna satsning. Gå inte in i vårt projekt halvhjärtat – utan låt hela hjärtat vara med. Jag kommer att uppmuntra dig att lägga ned minst fem minuter, sex dagar i veckan under dessa 60 dagar. Har du möjlighet att satsa fem minuter? Fundera på det innan du bestämmer dig för att följa med oss.

Väl möt mitt bästa jag.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *