Tog en empatisk paus

Nu är jag här. På landet. och plötsligt blir allt så lugnt – både i mig och omkring mig. Lovade er att jag skulle skriva idag och ge er nya övningar. Men jag valde att visa självmedkänsla med mig själv och släppa allt. Bara myst. Vilat. Promenerat. Bakat en god glutenfri cheescake till min födelsedag imorgon. Och så får det vara.

1436031696446Hur har du varit empatisk mot dig själv idag?

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

2 kommentarer till “Tog en empatisk paus

 1. Klokt val, att ta hand om dig själv!
  Jag har gett mina fötter omvårdnad, efter gårdagens promenad i fin sandalerna och även dagens i sockar och walking skorna var det välbehövligt. Att massera fötterna med min nya goa forsränning var verkligen balsam för kropp och själ ♡

  Njuta bruset från älven, det är så himla bra att njuta av livet på ett enkelt sätt!

  Kram kram

 2. Ogillar stavningskontrollen…..
  Inte forsränning utan fotkräm

  Inte Njuta bruset utan Njut av bruset…..

  Nåja det kan ge ett leende iaf. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.