En magisk semester

Nu är Selma och jag hemma igen. Vi har haft en veckas semester i Skåne och njutit av goda vänners gästfrihet. Därför har jag inte uppdaterat bloggen under denna tiden, utan helhjärtat njutit av god mat, vänskap, djupa samtal, barn, hundar, kaniner  och storslagen natur. Jag känner mig ganska trött, men oändligt tacksam.

Första delen av resan var jag hos Anna Hallén och då innebar det även det att vi även smidde jobbplaner. Det blir minst två hälsoresor till Kreta nästa år och en viktvecka på Livsstilsgården i Ängelholm i höst. Sen har vi som vanligt en massa idéer och annat spännande på gång.

Andra delen av resan var jag hos mina vänner sedan 20 år tillbaka. Nu har vi inte setts sedan fyra år och hade massor att ta igen.

Idag ska vi spela in för teve. Det blir min sista insats innan programmet klipps. Jag återkommer när jag vet sändningsdatum för programmet Gift vid första ögonkastet 2.

Så snart kommer det fler uppdateringar med MBJ sommar. Fler övningar i självmedkänsla, fler mindfulnessövningar. Och jag funderar även på att kicka igång en ny yogautmaning.

Vi ses.

PICT_20150728_150206DSC_0040IMG_20150728_233921

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *