Propellerplan, röda mattan och Måns Zelmerlöw.

Kära vänner, vilken otrolig helg jag precis har upplevt. De två roligaste festerna jag någonsin varit på, precis efter varandra. Ni förstår att jag känner mig rätt sliten. Men det var det värt.

Det började i lördags då Louise Edlund och jag åkte ned till Höganäs för att fira Anna Hallén som fyllde 50 år. Vi möttes av strålande sol och Annas gård som var vackert dekorerat för att ta emot alla 40 gäster. Det var så fint att få fira Anna, eftersom hon är en människa som betyder väldigt mycket för mig. Och förutom det fick jag möjlighet att träffa Åse Falkman Fredriksson, Anna Hoffert och Gunilla Garro med flera – underbara människor som jag bor alldeles för långt borta ifrån och träffar för sällan. åseBilden har jag lånat av Åse Falkman Fredriksson. 
Dessvärre har jag inga fler bilder från Annas fest för batterier på min kamera tog slut. Men är du nyfiken på hur mysigt vi hade det så läs gärna mer på Åses blogg. Hon har verkligen fångat hela kalaset med sina fantastiska bilder.

Trots roliga samtal genom natten och en hel del svettiga danssteg, så kom jag iväg tidigt på söndagsmorgonen. Jag flög upp till Stockholm för att hinna hem till Kristallengalan. DSC_0046I ett litet läskigt propellerplan, där tydligen fler än jag åkte med för att ta sig Kristallen, planet var fullt med kändisar. Jag skyndade mig hem, hann att äta några glutenfria pannkakor innan det var att kasta sig i klänningen och sätta upp håret. IMG_20150830_155836I min ursnygga Camilla Thulin-klänning kände jag mig redo för årets största kändisfest. Kristallengalan!  Den stora tillställningen där årets tevepriser delas ut. Programmet Gift vid första ögonkastet, där jag är med som expert var nominerad till årets bästa livsstilsprogram. Därför var vi medbjudna. DSC_0056Hela gänget Daniella Gordon, Mattias, Ellen, Mikael, Emily, Tina och jag. DSC_0053Otroligt vackra Ellen, Emily och Tina. DSC_0089Det var en häftig känsla att gå på röda mattan och bli fotograferad av alla kändisfotografer. DSC_0078Det var över 2000 sittande gäster som samlats i Älvsjömässan. Och vart man än såg, så stod eller satt det en kändis. DSC_0083När kamerorna hade stängts av blev del livemusik till Måns Zelmerlöw och dans fram till småtimmarna. Jag var hemma vid 3-tiden med skoskav. Somnade rätt gott kan jag berätta.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *