Behöver du ha mer balans och medveten närvaro i din vardag?

Det är med stor glädje och stolthet som jag idag lanserar mina två e-kurser i mindfulness:

Åtta lektioner i mindfulness
– 699 Kr
Introduktion i mindfulness
– 199 kr

Och eftersom jag har glädjefnatt får du som min bloggläsare 15% rabatt på Åtta lektioner i mindfulness! Knappa in koden: andas 

Att leva i vår värld är en stor påfrestning för vårt sinne och vår kropp. Vi tar emot intryck hela tiden, vi blir ständigt avbrutna med det vi håller på med och vi måste hela tiden fatta massor med beslut i allt från vilket telefonbolag jag ska använda till om jag ska äta en bulle till fikat eller inte. Återhämtning, vila och sömn är något du kanske ofta prioriterar bort. Stress i sig är inte farlig – men bristen på återhämtning är skadlig i längden.

Mindfulness hjälper oss att minska vår stress och istället kunna leva mer här och nu. Forskning runt om i världen visar mätbara förändringar på människor som bara efter en kort tid har tränat mindfulness. Bland annat upplever de:

  • Mindre stress
  • Lättare att koncentrera sig
  • Ett starkare immunförsvar
  • Förbättrad allmänhälsa
  • Ökade positiva känslor och kan bättre hantera smärta
  • Bättre sömn

Introduktion i mindfulness – är för dig som är nyfiken på mindfulness och vill pröva om det är något för dig. För endast 199 kr får du ca en timmes utbildning och får möjlighet att prova på att meditera med hjälp av mindfulness.

Åtta lektioner i mindfulness – nu med ännu mer material och fler meditationer – är en åtta veckors kurs. Du blir vägledd i mindfulness, får enkla vardagsövningar och meditationspass. Med hjälp av text, video, bilder och ljudfiler får du hjälp att göra mindfulness till en del av din vardag.

  • Du kan ta del av kursinnehållet vart du än är via din dator, smartphone eller läsplatta.
  • Från köpdatum är kursen och all dess information tillgänglig för dig under sex månader.
Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *