Att se det fina i sprickorna

Jag övar mig i att vara mänsklig. Det är inte lätt för det gör ont att ha fel, att göra misstag och att inte klara av att leva upp till förväntningarna.

Jag säger till mig själv att styrka på riktigt –  är att våga vara sårbar. Att vara snäll mot mig själv – är att vara modig. Att göra fel och be om ursäkt – är att vara en förebild.

Därför är jag medmänsklig med mig själv. Det gör jag bäst med hjälp av mindfulness. Stannar upp mitt i dagens villervalla och frågar mig själv – hur mår du nu? Sen gör jag plats för den känslan som finns där. Möter den med värme och förståelse. Och andas. En liten stund.

1442897787112

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *