Alla goda små val leder till hälsa

När vi beslutar oss för att leva hälsosammare börjar kraven genast växa. Vi bestämmer oss för att träna fem dagar i veckan, att sluta äta gluten och att börja på den där nya yogakursen. Ambitionen är suverän och du är otroligt taggad i början. Men sedan kommer du snubbla över livet och vardagen och plötsligt är du tillbaka i dina gamla vanor. Det är så det fungerar och det här misstaget gör vi varje gång. Vi ställer orimliga krav på oss själva när det kommer till hälsa, för vi tror att det är så vi ska göra. Misslyckas vi beror det på att vi inte är tillräckligt disciplinerade.

Alla goda val är investeringar i din hälsa. En fem minuters promenad är mycket bättre är den där trettio minuters powerwalken som inte blev av. Okej att du åt bröd till lunchen, men du tog ett äpple istället för en kanelbulle till fikat. Alla positiva val räknas. Så öva dig i att inte vara så taskig mot dig själv när det kommer till din hälsa.

Ett kort inlägg på bloggen är mycket bättre än det där långa nytänkande inlägget som inte blir av.

Ses vi i Uppsala ikväll? Då kommer jag prata mycket om vikten av att hitta motivationen i att visa sig själv medkänsla. På Womens Wellness. Ska bli så kul!  1443180571309

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , , ,

1 kommentar till “Alla goda små val leder till hälsa

  1. Så sant och så viktigt att ha med sig i sin resa till en bättre hälsa oavsett vilka eller vilket problem man försöker att komma tillrätta med.
    Lycka till med ditt föredrag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *