Helhetsmetoden – sluta att banta och nå din hälsovikt!

Jag brukar inte använda min blogg som en reklampelare för mina kurser eller föreläsningar. Men nu råkar det vara så att jag har två platser kvar på en kurs som börjar imorgon, så jag tänkte ge någon av er läsare som bor i Stockholmstrakten möjlighet att börja nya året med en sundare inställning till er kropp och till maten.

”Kom igen – det är bara att äta mindre och röra på dig mer!” Du har hört det till leda. Du bor i ett av världens mest upplysta länder och vet vilka produkter som innehåller mer eller mindre kalorier. Du vet hur man lagar fettsnål mat, du har kanske varit hos Viktväktarna eller provat flera olika dieter. Undersökt möjligheter och inhämtat mängder med kunskap från tv, tidningar och böcker. Antagligen vet du redan allt du behöver veta om kost, vikt och motion. Kalorier in och ut – en enkel ekvation.

Varför är det då omöjligt att gå ned i vikt och behålla hälsovikten? Består världens I-länder av karaktärslösa individer, som inte klarar av kaloritabellens enkla matematik? Varför ska en sund kropp, handla om viljestyrka, karaktär och en benhård disciplin?

Nej, det handlar förstås inte om att bestämma sig, ha karaktär, kunskap eller en vilja av stål. Det handlar inte ens om att banta. Vägen till en varaktig viktminskning går genom små förändringar i ditt livspussel. Förändringar som hjälper dig att lära om ett livslångt beteende, där du har använt maten som dämpare eller förstärkare av dina känslor. Och genom att förstå hur din hjärnas belöningssystem fungerar kan du bli av med beroendet av den mat som ökar ditt midjemått.

Helhetsmetoden – är en kurs som med hjälp av LCHF och KBT hjälper dig att komma tillrätta med ditt beteende och ditt beroende kring och av mat. Vi jobbar aktivt med tankeövningar och beteendeförändringar.

Om du är intresserad av en av de två platserna jag har kvar – läs mer på www.kreativdialog.se/nytt/program.html

Varmt välkommen!

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

3 kommentarer till “Helhetsmetoden – sluta att banta och nå din hälsovikt!

 1. Synd att jag har skola annars hade jag varit nyfiken på att komma!

  Ann@ ღ

  http://thespectacularlife.wordpress.com/
  Följ min blogg med bloglovin

 2. Bra skrivet! Intressant med vikt och kost =)

 3. Hej Maria!

  Jag hittade din blogg idag och har nu legat i sängen i timmar och läst igenom varenda inlägg du skrivit. Jag känner igen mig i väldigt mycket, och skulle gärna vilja komma i kontakt med dig. Finns det någon mailadress man kan nå dig på?

  Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *