Snart är det dags för mindful yoga

Snart är det dags. En idé som föddes på stranden i Kreta när jag höll ett pass i mindful yoga för deltagarna på Anna Halléns och min hälsoresa. Det var många som tyckte det var så skönt att varva ned med hjälp av långsamma rörelser där inte prestation, vighet och styrka var i fokus – utan återhämtning och lugn. Jag ville göra en e-utbildning i mindful yoga.

Men det krävdes mycket tankeverksamhet och massor av mod för att göra det. Skulle verkligen jag – som varken har en kropp som en yogi eller är särskilt smidig och stark – herregud vad ska folk tycka? Tillslut landade jag just i det. Ja – precis jag – som ser ut som folk gör mest i kroppen – jag ska visa att det går att vara sund, stark och älska rörelse och yoga. Kan jag – kan alla.

Så med stolthet och glädje jobbar vi intensivt med det sista på kursen nu. På söndag lanserar vi utbildning i mindful yoga som du kan gå när du vill och var du vill – i din dator, din telefon eller platta. Du kommer att få övningar att göra vid stress, på kontoret, i sängen och även vanliga vardagsövningar för hela kroppen.

Vill du veta mer om vad en e-kurs är så kan du läsa här. Vad är en e-kurs?

mf1_2

mfy4_3mfy9_2

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

1 kommentar till “Snart är det dags för mindful yoga

  1. Jaaaaa, precis vad jag behöver just nu. Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.