För ett liv i balans

Livet ska inte vara en kamp mot tiden eller mot stressen. Trots det är vi ständigt där och slåss för att få tiden att räcka till eller för att hinna, orka och kanske även känna lust att hantera dagens Att-göra-lista. Du kanske tänker ”Om jag bara tar mig igenom det här jobbprojektet eller småbarnstiden eller den här förändringen så blir allt bättre.” Men hur länge har du tänkt så?

Stress är inte farligt. Våra kroppar är gjorda för att hantera stressen. Det som är livsfarligt är bristen på återhämtning. Men det första vi drar in på när tiden inte räcker till är just återhämtningen, vilan och sömnen.

Men stress behöver inte bara handla om att ha mycket att göra. Stress kan även handla om oro för framtiden, negativ självbild eller stort kontrollbehov. Vad än din stress beror på är det dags att ta tag i den innan det blir försent.  Anna Hallén och jag har startat ett en grupp på Facebook och hälsar dig varmt välkommen till ett forum med fokus på möjligheter och lösningar.

Vår dröm och ambition är att hitta orsaken och skapa förändring i livet. Att du ska må ditt allra bästa.
Tillskott i all ära, men de skapar inte en bättre chef, mindre ”måsten” eller den så oerhört viktiga känslan att du duger som du är.

Det är ingen terapisida. Men en möjligheternas sida där du hittar kunskap som fungerar. Helander och Halléns stressforum

Unna dig en skön stressfri stund denna första advent. Gör en mindfulnessövning och landa i nuet. Du vet väl om att du hittar många gratis övningar här på min sida. 

Om du har Instagram så följ @helandermaria där får du varje dag enkla övningar i mindfulness. För att du ska hitta till ett liv i balans.

balans

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *