Andra luckan – mindful yoga

Dagens andra lucka för med sig en liten present. Du får en övning i mindful yoga som kan hjälpa dig att slappna både i kroppen och mentalt. Det är framför allt en skön övning att göra på kvällen, eller som en paus under lunchen om du har ett stressigt arbete som innebär mycket stå och gå. Det du behöver är en vägg och en kudde. Du kommer att arbeta med benen mot väggen.

Mindful yoga är egentligen mindfulness, där man använder kända yogaövningar att fokusera på. Många tycker att det är skönt att använda yogan och att det är lättare att släppa tankarna när man använder kroppen samtidigt. Pröva och se vad du känner. Om du inte har provat min andra mindfulnessövning – Mindful yoga i sängen – så hittar du den här:

Mindful yoga mot en vägg

mindfulyoga

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , , , , , ,

1 kommentar till “Andra luckan – mindful yoga

  1. Aj aj aj, tyvärr finns det ingen som helst möjlighet att jag skulle kunna ligga med benen mot väggen på det viset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.