Lucka 24 – en dag med julfrid

Då har vi då kommit till Julafton, lucka 24. Idag vill jag ge dig en skön mindfulnessövning som du antingen kan börja din dag med eller kan göra när som helst för att uppleva lugn. Mindfulnessövningen är fokuserad på självmedkänsla.

Och med det vill jag också tacka för ett givande år. För alla gånger du har gillat mina inlägg eller delta det jag skrivit, för varje gång du hjälper mig att sprida min blogg, mitt instagram och på så sätt lugn och närvaro till människor omkring oss.

En riktigt God Jul önskar jag dig.
1450900274470

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

2 kommentarer till “Lucka 24 – en dag med julfrid

  1. Tack Maria för alla bra övningar. Nu börjar jag lära mej och förstå mindfulness. Dom hjälper mej att må bättre. Lyssnar jätteofta.
    God Jul!
    Kram Lena

  2. Hej!
    Har nyss hittat till din blogg. Får mycket hjälp av den, snälla sluta inte skriva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *