Nu börjar det nya året på mariahelander.se

Nu är jag tillbaka igen. Efter ett tre veckors långt uppehåll. En skön och efterlängtad semester, långt ifrån datorn. Den första tiden spenderade vi på landet, ensamma med hundarna och sedan fick vi även besök av lite familj och vänner. Mitt favoritställe på jorden. Promenader, kura framför kaminen, spela tevespel och sova länge.

Jag plockade även med mig pennor och papper. Trevande börjar jag ta upp mitt gamla ritintresse. För drygt 20 år sedan lade jag ned penseln och har inte målat ett streck efter det, trots att jag på den tiden till och med gick en estetisk linje och ägnade mig och bild i olika former varje dag. Nu gör jag några försiktiga försök och får jobba hårt med att inte döma mina nybörjarsteg allt för hårt. Vilket är otroligt svårt, eftersom jag ser varenda fel jag gör, men mina otränade streck kan inte rätta till dem. Men det är en bra träning för mig att bara göra något för min egen skull.

PICT_20151229_1403372016-01-01_17.07.49IMG_20151231_144134Sen åkte jag på en rackarns förkylning, som däckade mig och hänvisade mig till soffläge. Den sista veckan har jag därför spenderat framför Netflix. kroppens sätt att tvinga mig att ligga still. Nu börjar dock krafterna återvända och jag hjälper dem på traven med mina gröna drinkar, gjorda på spenat, citron, ingefära, gurka, äpple och apelsin. Gott för kropp och gom. PICT_20160108_100921Så nu börjar vi det nya året även här på mariahelander.se. Det ligger många spännande saker och väntar på er. Nya onlinekurser, ett nytt MBJ-projekt, en ny omgång med Gift vid första ögonkastet, hälsoresor både inom landets gränser och till Kreta. Under de närmsta dagarna kommer jag att uppdatera dig med information.

Varmt välkommen till ett spännande 2016!

Tack för att du vill vara med.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

1 kommentar till “Nu börjar det nya året på mariahelander.se

  1. Härligt att du är tillbaka och att du är frisk igen!
    Nyfiken på MBJ 2016….. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *