Supererbjudande till dig fram till midnatt!

Inom ACT använder vi mindfulness som ett redskap. Det hjälper oss att stanna kvar i nuet istället för att oroa oss över framtiden eller grubbla över det som varit. Det hjälper oss att hantera impulskontrollen, att istället för att äta eller reagera på autopilot när vi känner sug eller en viss känsla, så stannar vi upp och ger oss ett eget val.

Vill du lära dig mer om mindfulness? Du vet väl om att jag har gratis övningar här på min blogg? Jag lägger även varje dag ut enkla vardagsövningar i mindfulness på Instagram @helandermaria

Men för dig som är med oss i MBJ och vill lära dig mer om mindfulness eller kanske utveckla de kunskaper du redan har – för dig ska jag idag ge ett supererbjudande på mina två e-kurser i mindfulness och mindful yoga. Men hör upp – för detta supererbjudande gäller bara idag till midnatt. Du får 25 procents rabatt på kurserna med koden – MBJ

Ett fantastiskt pris för en kurs du kan gå var som helst och när som helst under sex månader. Allt du behöver är en telefon, dator eller surfplatta och internet. Titta på mina videos, läs, gör mina övningar.

Gå direkt till shoppen för e-kurserna. 

Läs mer om e-kurser

2015-11-01_10.53.56

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *