Behöver du stärka din självmedkänsla?

På måndag släpper jag min första e-terapi. E-terapi är en självhjälp där du steg för steg blir guidad av mig till ett bättre mående. Du får övningar, mindfulness, coachande frågor, kunskap och videoavsnitt som vägleder dig mot att lära känna dig själv och ditt eget beteende bättre.

E-terapin som jag lanserar nu på måndag är fokuserad kring att öka din självmedkänsla. Självmedkänsla som handlar om att vara medkännande och empatisk mot sig själv, istället för att bombardera sig med självkritiska och hårda ord.

När du har självmedkänsla då erkänner du att det emellanåt är tufft att vara människa och peppar dig själv i dessa stunder. Du vet hur du ska göra för att vara varm och vänlig mot dina vänner, mot dina barn och mot människor och djur du bryr dig om. Jag vill att du övar dig på att använda samma vänlighet mot dig själv idag. När du känner stress, oro eller tycker att något inte går som du hoppas – stanna upp ett ögonblick och fråga dig själv – Hur kan jag hjälpa mig själv just nu? Bara den enkla mening kan få dig att vända perspektiv. Pröva och se hur du mår när du får den frågan.

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat

1 kommentar till “Behöver du stärka din självmedkänsla?

  1. Hej Maria.
    Det blev ett lite hastigt avslut när jag gick hos dig. Men jag var klar då, det vet jag nu. Så tack för all hjälp.

    Tycker att din kurs om självmedkänsla verkar intressant. Finns det mer information om kursen? Ha en skön helg. M. v. h. Mia J Öhman.
    epost:: mia.j.ohman@eltelnetworks.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *