Artikel i Hälsa och 200 kr i rabatt på e-terapi för ökad självmedkänsla.

Hur mår din självmedkänsla? Märker du att du har lätt att bli hård och kritisk mot dig själv? Har du svårt att nå dina mål och hålla de löften du ger dig själv? Idag sker det allt mer forskning kring självmedkänsla och man menar att när vi är kritiska mot oss själva, utsöndras stresshormoner och när vi behandlar oss själva väl producerar kroppen må-bra-endorfiner.

I senaste numret att tidningen Hälsa intervjuas jag om självmedkänsla och hur man kan göra för att uppnå det. Visste du om att jag även har en e-utbildning i självmedkänsla, som jag kallar för e-terapi. E-terapi är en form av självterapi. Du får kunskap och övningar som hjälper dig att utvecklas som människa. Du får frågor att reflektera över som hjälper dig att möta nya sidor hos dig själv. E-terapi ersätter inte vanlig terapi, men det kan hjälpa dig som känner att du vill prova på terapi, förbereda dig innan terapi eller helt enkelt vill lära dig mer om dig själv och öka din självmedkänsla.

Den här e-terapin hjälper dig få mer självmedkänsla. Att vecka för vecka genom övningar, kunskap och dig själv och mindfulness skapa mer empati och värme för dig själv. 

För att fira den fina artikeln i Hälsa, ger jag nu dig som bloggläsare 200 kr rabatt på min e-terapi. Istället för 980 kr (för ca 7 timmar) betalar du fram till och med fredag endast 780 kr! Allt du behöver göra är att skriva in koden hälsa när du betalar kursen.

Läs mer om e-terapi i självmedkänsla eller köp den direkt här. 

1460462809403

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *