Yogautmaningen – 24 dagar med yoga

Igår kände jag en sådan längtan efter att få använda yoga igen. Den har stått tillbaka under en tid för träning och stretchövningar som jag fått av min kiropraktor. Men jag vet att jag mår allra bäst när jag varje dag får ett kortare eller längre kravlöst yogapass.

Jag bestämde mig för att dra igång #yogautmaningen igen. Igår postade jag det på instagram och ett gäng härliga yogaälskare hängde genast på. Superhärligt att få lite draghjälp så vi kan peppa varandra.

Yogautmaningen ser ut som följer
24 dagar med yogaövningar – sex dagar i veckan i fyra veckor.
Du och din kropp bestämmer nivån på utmaningen. Kanske det är några solhälsningar, kanske följer du ett yogaprogram, kanske en stunds mindful yoga. Lyssna in din kropp och vad den vill och kan just idag.

Här har du en länk till solhälsningen (pdf) eller om du hellre väljer att göra mindful yoga i sängen eller kanske du låter dig inspireras av någon gratis yoga på internet som t.ex yogaforalla.se Eller vill du börja med mindful yoga? Då får du just nu 150 kr rabatt på min e-utbildning i mindful yoga – med koden yoga. 
1437112832745

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *