Yoga mot stress och ångest.

Dag två på vår yogautmaning. Jag började min dag med tre solhälsningar och kroppen sa tack!

Men har du tänkt på att yoga handlar om så mycket mer än att få sträcka ut kroppen? Det finns fantastiskt ångest- och stressdämpande övningar, som är fantastiska att göra efter en lång dag. Har du prövat att ligga platt på golvet med benen mot en vägg eller på en stol? Du avlastar ben och rygg, samt slappnar av i hela kroppen. Eller att göra barnets position, fast lägga kuddar under mage och huvud? Ångest, oro och ältande släpper taget.

Upptäck vad just din kropp mår bra av.

Just nu får du 150 kr rabatt på min e-utbildning i mindful yoga – med koden yoga. Där finns dessa övningar och många fler övningar med. Där får du lära dig särslida övningar för en lång dag på kontoret eller mindful yoga i sängen. Där finns också solhälsningen med, bland många fler.

mfy4_3

mfy4_4

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , , , ,

1 kommentar till “Yoga mot stress och ångest.

  1. Har följt dig, mycket vettiga insikter har fötts.! Fortfarande vacker som en dag. Ha det bäst! Ta hand om dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *