Skrivarstuga på landet

Äntligen landar jag åter på landet. Det är så underbart att vara här under våren, när allt byter färg från brunt till grönt. Egentligen skulle jag ha varit i Ängelholm just nu och haft kurs med Anna Hallén, men den blev hastigt inställd och jag fick oväntad ledighet i fem dagar. Då beslöt jag att åka till landet för att möta våren. Så länge nu har jag velat få några dagar över till att bara skriva. Jag har många tankar att samla ihop och planerar att skriva ett nytt bokmanus. Det kommer att bli en ny självhjälpsbok och jag ser så mycket fram mot att sätta tänderna i det. Min kreativitet flödar när jag kommer hit till landet och Dalälven flyter lugn, svart och trygg utanför mitt fönster.

Som sällskap har jag med mig mina två terapeuthundar Lizzy och Selma. Jag kommer att ha det riktigt bra.

Ängelholm blir det istället nästa helg, då jag har förmånen att få föreläsa för ett nytt gäng blivande Livsstilskonsulter på Anna Halléns Livsstilsgård. Det brukar bli otroligt spännande dagar, då vi pratar ätstörningar och ACT-verktyg. Men nu tillbaka till skrivarstugan. IMG_20160420_084246

DSC00294DSC00289DSC00283DSC00303DSC00300

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.