En ruggigt bra investering

Jag måste bara få ge er ett litet tips. De flesta svenskar vet att vi har ett riktigt bra vatten i Sverige. Vi vet också att vi behöver vatten för att överleva. Många har svårt att dricka enbart vatten och tillsätter bubblor, smaker eller frukt och bär. Jag gjorde alltid det förut, förutom på landet där vi har gott friskt källvatten i kranen. Det vattnet älskar jag. Men konstigt nog tyckte jag vattnet i Stockholm smakade kvalmigt.

Idag är det annorlunda. Jag dricker massor med vatten direkt ur kranen och älskar det! Men först får vattnet passera genom en liten vitalisator som jag har skruvat fast på kranen. Vatten idag påverkas av telemaster, medicinrester (residuer) och bekämpningsmedel. Vatten påverkas också av att transporteras en enmetallsrör. Vattenmolekyler påverkas och strukturen förändras. Vi är vana vid att dricka vårt vatten och märker kortsiktigt ingen förändring på kroppen. Men ge snittblommor vanligt kranvatten och de vissnar ganska snart. Ge blommor vatten som passerat genom vitalisatorn och de håller minst en vecka längre. Se på bilden här nedan som en vän på Facebook tog. Hon delade på en blombukett och satte blommorna i olika vatten. Som du ser vissnade ena och den andra blommar vidare.

Jag vill ge min kropp vatten som får mig att blomma länge.
13419174_1220491164648389_5750713279104968486_nI ärlighetens namn vet jag inte vad som händer i vitalisatorn. Det har något med molekylerna som ska hamna på rätt ställe för att passa in i vår kropp. Om du är nyfiken och vill veta mer och/eller beställa din egen vattenrenare så kan du läsa mer här aqualogik.se/
Du kan även beställa dem eller fråga mer på info@aqualogik.se1466266759710Det finns också en billigare resevariant. Om du är nyfiken, börja med den. Den kan du även använda på andra drycker, som vin.

I Nederländerna till exempel är detta en utbredd metod som används på dricksvatten. Många av de flottaste restaurangerna där använder även ringen på vinet de serverar.

Med andra ord en riktigt bra investering för din hälsa. 1466267388586

 

Facebooktwittermailby feather
Facebooktwitterrssyoutubeinstagramby feather
Taggat , ,

2 kommentarer till “En ruggigt bra investering

 1. Ja visst ”läsa mer om vatten Mojen ” men var beställa?
  Tacksam för hjälp! June

 2. Hej June!

  Ja det kan nog behöva förtydligas på min sida! Tack för att du uppmärksammade det.
  Du hittar info om pris och beställning här: http://aqualogik.se/shop/
  Men mejla annars direkt till info@aqualogik.se
  Med värme
  Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *